Honlap, domain, ülőgarnitúra

Keresőoptimalizálás és domain 

A klasszikus keresőoptimalizálás megközelítésében akkor lesz egy honlap a leghatékonyabb a keresőtáblákon, ha a tevékenységre jellemző kulcsszó, kulcskifejezés megjelenik a domainben, a címoldali url-ben, a title és a description szövegében is.
Ma már kisebb jelentősége van a Google szerint a domainben megjelenő szónak a helyezések tekintetében.

Vegyünk is egy példát

ülőgarnitúraker domainen Bokros Bútorház

ülőgarnitúraker domainen Bokros Bútorház

A Bokros Bútorház honlajának domainje kiválasztásakor kézenfekvő lehetőség volt a bútoráruház nevéből (Bokros Bútorház) vagy a tevékenységéből (ülőgarnitúra bútorbolt) vagy a forgalmatzás módjára utalni (ülőgarnitúra kereskedelem).

A keresőben sokkal kevésbé fogunk Bokrost vagy Bútorházat keresni, a bútorbolt túl általános és foglalt domainekkel terhelt pálya.
Tehát jó döntésnek bizonyulhat a Bokros Bútorház – az ülőgarnitúra specialista számára az ulogarnituraker.hu elnevezés.

Persze nem elég a jól eltalált domain.
Hogy mi kell még a sikerhez?

Széles kínálat

A Bokros Bútorház többféle stílusú, minőségi lengyel és német gyártmányú ülőbútorai minden igényt kielégítenek. A cég kínálatában szerepel a sík- és a sarokkanapétól a különböző típusú — U alakú, illetve hagyományos 3+2+1 ülőhelyes — garnitúrákon át a fotelekig és puffokig szinte minden olyan berendezési tárgy, amely a pihenést szolgálja. Itt a legkifinomultabb ízlésű vásárló is megtalálhatja álmai bútorát, hiszen az áruház elegáns és értékálló, Long Life (’hosszú élettartam’) minősítésű bőr ülőgarnitúrákat is forgalmaz.

A cég az egyedi vásárlói igényeket is igyekszik kielégíteni, a rendelésre készülő bútorok esetében a megrendelő saját ízlése szerint választhatja meg a kanapé vagy ülőgarnitúra színét, állását.

Bemutatóterem

A Bokros Bútorház aktuális termékkínálata megtekinthető az uloganituraker.hu oldalon, de az érdeklődők ellátogathatnak a kétszintes, 2000 négyzetméteres budapesti bemutatóterembe is, ahol a hét bármely napján megnézhetik, kipróbálhatják a kiválasztott a bútorokat, s szakszerű tanácsokat is kaphatnak a bútorüzlet munkatársaitól. Ha a vevő meghozta a döntést, de felújítás vagy költözés miatt nem tudja azonnal elvinni a megvásárolt bútort, az áruház akár 4 hétig díjmentesen tárolja számára a terméket.

Házhoz szállítás, kedvező árak, akciók

A Bokros Bútorház garantálja a szakszerű házhoz szállítást az ország egész területén, s mindegyik megvásárolt termékre 1 év jótállást biztosít.

A legjobbat hagytuk a végére: a Bútorház magas minőségű import ülőbútorainak ára igen kedvező, ráadásul rengeteg akció is várja a vásárlókat, melyeknek keretében 10-15-20 vagy akár 30 %-os kedvezménnyel vihető el számos kiállított termék.

Láthatjuk, a garantált minőségű ülőbútorokat kínáló áruház szlogenje teljes mértékben fedi a valóságot: Bokros Bútorház — az ülőgarnitúra specialista. Érteni valamihez és ezt a tudást a vásárlók javára kamatoztatni egy jó domain mellett: ennyi a sikeres vállalkozás titka.

Kapcsolódó honlapok, bejegyzések:
Bútor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemeket és tulajdonságokat használhatja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>